Tiberiu Simulescu

Tiberiu Simulescu

Silviu Ioniță

Silviu Ioniță

Andrada Vincze

Andrada Vincze

Numele meu este Andrada Vincze, sunt psiholog clinician şi psihoterapeut în terapii cognitiv-comportamentale. Am decis să îmbin experienţa mea ca sportiv de performanţă cu domeniul psihologiei, astfel devenind psiholog sportiv. Concursurile la nivel naţional şi internaţional şi statutul de membru al echipei naţionale m-au format atât ca profesionist cât şi ca om. Meciurile câştigate şi meciurile pierdute m-au învăţat că doar luptând pentru ceea ce îţi doreşti îţi poţi atinge obiectivele mult dorite. Cred cu tărie că munca şi devotamentul sunt cele mai importante aspecte din cariera sportivă şi că acestea nu te mint niciodată. Am fost formată în cadrul Facultăţii Babes Bolyai- Cluj Napoca fiind licenţiată în Psihologie şi Educaţie Fizică şi Sport. În perioada studenţiei mele am avut şansa să am parte de profesori dedicaţi, care să reuşească să mă facă să îmi depăşesc potenţialul, din punct de vedere academic şi le mulţumesc pentru asta! Astfel viaţa mea a continuat să fie creionată de pasiunea mea pentru sport şi formarea mea ca psiholog. Ca profesionist lucrez cu sportivi individuali şi echipe sportive, pentru a le facilita drumul spre performanţă. Victoriile sau înfrângerile lor fac parte din viaţa mea. Nu pot să promit un drum pavat cu meciuri şi competiţii câştigate, dar voi încerca să te fac să te simţi mai bine cu tine şi performanţele tale în această călătorie aventuroasă a lumii sportive.

Paul Străjan

Paul Străjan

Numele meu este Paul Cristian, sunt psiholog clinician si mental coach in domeniul psihologiei sportive.Am terminat facultatea de psihologie si masterul in psihologie clinica si consiliere psihologica. Ma ajuta 9 ani de activitati sportive precum Karate, Fotbal, Tenis si diverse activitati de fitness. Am participat ca psiholog sportiv in cantonamentele si campionatele europene ale Federatiei Romane de Baschet. In prezent lucrez la unul din centrele de excelenta ale Federatiei Romane de Fotbal pentru pregatirea viitorilor fotbalisti romani.Impreuna cu echipa Sport Psy 1 vreau sa te ajut sa iti atingi capacitatile maxime mentale care te vor ajuta sa ajungi cat mai sus cariera ta de sportiv.

Alexandru Boncu

Alexandru Boncu

Sunt absolvent al Facultății de Sociologie și Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, absolvent al masterului de Psihologie Clinică și Consiliere Psihologică și doctorand la psihologie în anul 3 la Universitatea de Vest din Timișoara. De asemenea sunt psiholog clinician în supervizare, psihoterapeut în formare și cursant în cadrul Asociației Internaționale de Mental Game Coach (IMGA). În prezent sunt psiholog sportiv la Centrul de Excelență în Fotbal din Timișoara și la echipa națională U17. Predau cursuri ca și profesor asociat la Facultatea de Sociologie Și Psihologie, specializarea Psihologie și în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport de la Universitatea de Vest din Timișoara. Legătura mea cu sportul se regăsește în absolvirea Liceului Sportiv din Reșița și practicarea timp de 14 ani a fotbalului și futsalului. Domeniile mele de interes sunt reprezentate de: mental coaching, psihologie sportivă, psihologie educațională, psihologia creativității, creearea de programe de prevenție-intervenție la copii prin dobândirea de competențe social-emoționale. Pe partea de articole publicate, menționez cele mai relevante: • Boncu A., (2015), Evaluating children’s anxiety and depression after an experiential learning based program, in the volume of 3rd Global Conference on Psychology Researches, Istanbul; • Boncu A., (2015), Increasing children’s emotional intelligence and social abilities’ level through experiential learning program, in the volume of 3rd Global Conference on Psychology Researches, Istanbul; • Boncu A., (2015), DaVinci Program: Enhancing children’s creativity through experiential learning activities, in the volume of 4th World Conference on Psychology and Sociology (WCPS-2015); • Costea I., Boncu A., (2015), DaVinci’s Workshops - An opportunity for children to enhance their creativity and spirituality, in the Volume Pleading for the Great Alliance Between Science and Spirituality, Eurobit Publishing House, pp.235-250; • Costea I., Munteanu A., Boncu A. (2014), Experiential learning - a useful tool in high school education, in volume World Conference on Psychology, Counseling and Guidance, Dubrovnik; • Costea I, Munteanu A., Boncu A. (2013), The impact of life changing events over mental health, în volume of the Conference of European Health Psychology Society, Bordeaux.

Călina Iușan

Călina Iușan

Cristina Hazulea

Cristina Hazulea

Cristina Manuela Hazulea Psiholog clinician in supervizare, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania. Absolventa a Facultatii de Sociologie si Psihologie, din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. Am urmat masterul de Psihologie Clinica si Consiliere Psihologica, din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. Am lucrat ca psiholog voluntar cu grupuri de scolari si prescolari care apartin unor medii defavorizate, copii care provin din familii dezorganizate, cu adolescenti cu probleme comportamenale. Din anul 2014 lucrez cu prescolari, scolari si adolescenti cu varste si probleme de viata diferite: Tulburari de comportament/adaptare; Tulburari de comportament alimentar; Dificultati de concentrare a atentiei; Dificultati de gestionare a emotiilor; furie, tristete, frica, agresivitate; Probleme de adaptare scolara, profesionala, sociala, relationala; Depresie; Anxietate; De asemenea am lucrat pe partea de Psihologia Muncii si Transporturilor, evaluarea psihologica pentru angajare, examinari periodice, obtinerea avizului psiholog pentru permisul de conducere. Mi-am ales profesia din pasiune, m-am pregatit cu daruire si ma implic cu profesionalism in activitatea pe care o desfasor. Life coaching-ul si dezvoltarea personala este o pasiune pe care o imbunatatesc continuu, astfel incat sa fiu de un real ajutor oamenilor cu care interactionez.