Sport PSY 1

Termeni și condiții

Bine ati venit pe site-ul www.sportpsy1.ro !

Acest site web a fost conceput cu scopul de a furniza informatii de ordin general despre compania noastra, despre produsele si serviciile oferite de catre noi. Puteti folosi acest site web cu conditia respectarii Termenilor si conditiilor de utilizare.

Acceptarea acestor termeni si conditii

Va rugam sa acordati cateva minute pentru a cititi cu atentie acesti termeni si conditii.
Aceasta sectiune a site-ului contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite de S.C SPORT PSY 1 S.R.L., proprietarul site-ului.
SPORT PSY 1 se denumeste in continuare PRESTATORUL serviciilor prezente pe acest site.
Utilizator se defineste orice persoana fizica sau juridica, ce acceseaza site-ul www.sportpsy1.ro, precum si orice persoana fizica sau juridica ori alta forma de entitate juridica ce isi face un cont in cadrul site-ului www.sportpsy1.ro.

INTRODUCERE

Prezenta Conventie defineste cadrul in care S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. este de acord sa furnizeze produse si servicii clientilor si utilizatorilor sai. Acest document reprezinta un acord intre S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. si clientii sai. Toti utilizatorii fac subiectul acestor termeni si conditii, astfel incat, utilizarea presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.
SPORT PSY 1 isi rezerva dreptul discretionar de a modifica, adauga sau elimina portiuni din prezentul document.

DECLARATII SPORT PSY 1

Toate denumirile sunt marci ce apartin S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. si/sau a unor companii la care S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. este afiliata.
Proprietarul si site-ul nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde , nu ofera, nu face shimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dvs. de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs. explicit.

DREPTURI DE AUTOR

Tot ceea ce vedeti/cititi pe acest site (asa numitul „Continutul”), ca de exemplu, toate textele, fotografiile, ilustratiile, graficele, clipurile audio, clipurile video si clipurile audio-vizuale sunt protejate de legislatia dreptului de autor, precum si de catre toate tratatele internationale aplicabile in domeniul dreptului de autor.
Drepturile de autor la Continut sunt proprietatea S.C. SPORT PSY 1 S.R.L., a uneia dintre companiile ale carei afiliat este S.C. SPORT PSY 1 S.R.L., sau a unor terte parti care au cedat licente pentru materiale catre S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. Continutul complet al acestui site este protejat de copyright ca opera colectiva, conform cu legislatia aplicabila in materie de drepturi de autor si copyritght, iar S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. este singura care detine drepturile de a selectiona, coordona, aranja, imbunatati, completa, modifica sau sterge informatiile care fac parte din continut.
Aveti dreptul de a descarca, salva, imprima si copia anumite parti ale Continutului acestui site, cu conditia:
* de a folosi continutul descarcat doar in scopuri personale, necomerciale
* de a nu publica Continutul sau doar o parte pe alte site-uri web
* de a nu publica sau difuza Continutul sau doar o parte in orice alt suport media
* de a nu modifica sau deteriora Continutul sau de a sterge sau modifica indicatiile dreptului de autor, copyright, marca inregistrata sau alte mentiuni de confidentialitate
Cu exceptia conditiilor de mai sus, nu aveti dreptul de a copia, descarca, printa, publica, afisa, procesa, distribuii, transmite, transfera, traduce, modifica, adauga, updata, compila sau transforma/adapta in orice forma Continutul sau parti din acesta fara obtinerea prealabila a unui acord scris din partea Proprietarului.
Cu exceptia celor indicate mai sus, in mod expres, descarcarea Continutului acestui site nu confera nici un drept, nici un titlu privitor la Continutul descarcat. Cu exceptia unei autorizari limitate, neexclusive de utilizare a acestui site web, garantata mai sus, nici o conditie inclusa in acesti termeni de utiliza sau in acest site web nu ar trebui interpretata ca un drept de exploatare, fie el implicit sau altfel exprimat, a unui drept sau a unei licente a drepturilor de autor sau de copyright, sau de marca inregistrata, de brevet sau de orice alt drept de proprietate intelectuala apartinand  S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. sau oricarei alte terte parti.

INFORMATII NESOLICITATE

S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. asteapta comentariile si parerile dumneavoastra cu privire la acest site web prin e-mail la adresa contact.sportpsy1@gmail.com. Toate informatiile si materialele trimise catre S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. prin intermediul acestui site web, precum comentarii, pareri, sugestii, idei, intrebari, planuri, etc. vor fi considerate ca fiind neconfidentiale si fara copyright. Din acest motiv, va rugam sa nu ne trimiteti informatii sau materiale pe care nu doriti sa le avem, inclusiv informatii confidentiale sau orice materiale originale creatie proprie precum idei, produse, coduri informatice sau opera de arta.
Prin trimiterea de informatii si/sau materiale la S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. prin intermediul acestui site web, sunteti de acord cu predarea catre S.C. SPORT PSY 1 S.R.L., fara cost, a tuturor drepturilor, titlurilor si drepturi de autor si orice alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la informatia si/sau materialele trimise. S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. va avea dreptul sa utilizeze orice informatie si/sau materiale trimise de dumneavoastra prin intermediul acestui site, orice idei, concepte sau tehnici deduse din aceste informatii si/sau materiale, in orice scop, inclusiv pentru dezvoltarea, fabricarea si comercializarea produselor folosind aceste informatii sau materiale fara restrictie si fara oferirea unei compensatii.
Utilizatorul sitului este responsabil pentru continutul oricarui material trimis prin intermediul acestui site, precum si de exactitatea si corectitudinea informatiilor.

DREPTUL DE A MODIFICA ACEST SITE WEB

S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul cat si functionalitatea acestui site web in orice fel, de a limita accesul la acest site web sau de a inchide acest site web in orice moment pentru orice motiv pe care il va considera oportun, fara notificare prealabila si nu va fi raspunzator sub nici o forma de posibilele consecinte ale unor asemenea schimbari.

CONFIDENTIALITATE

S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. colecteaza informatie anonima, fara caracter personal, furnizata de utilizatorii acestui site, pentru a genera rapoarte statistice pentru uzul sau exclusiv, privitoare la utilizarea siteului web.
Utilizatorii acestui site pot opta sa primeasca mesaje de email ocazionale de la S.C. SPORT PSY 1 S.R.L.
S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. nu va vinde, inchiria sau dezvalui nimanui orice fel de informatii cu caracter personal pe care utilizatorii le furnizeaza in cursul exprimarii acestei optiuni. Informatiile cu caracter personal sunt utilizate numai pentru a trimite utilizatorilor informatii actuale despre S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. si activitatile sale profesionale si de afaceri.

LEGEA APLICABILA. LITIGII

Legea care guverneaza raporturile juridice intre parti prin semnarea prezentului Contract, este legea romana.
Ambele parti vor depune maximum de efort pentru solutionarea, pe cale amiabila si in spiritul prevederilor contractuale, a litigiilor de orice natura izvorate din executarea prezentului Contract.
Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, competenta de judecata apartine instantelor de la sediul S.C. SPORT PSY 1 S.R.L.

EXCLUDEREA GARANTIEI

Acest site web poate furniza informatii dupa disponibilitati, fara nici un fel de garantie. In masura in care este posibil si legea o permite S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. nu da nici o garantie, expresa, tacita sau statutara si mai ales nici o garantie implicita a posibilitatii de comercializare, a utilizarii specifice si a non-violarii drepturilor. S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. nu constitutie nici o garantie si nici nu garanteaza ca acest site web va fi disponibil in orice moment sau in orice loc sau ca operatiunile sale vor fi neintrerupte sau fara erori sau ca acest continut nu este lipsit de virusi sau alte coduri susceptibile de a avea proprietati contaminante sau distructive. Chiar daca S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. a facut si face eforturi pentru a furniza informatii precise si actualizate, informatia publicata pe acest site web poate fi incompleta sau depasita si poate contine inexactitati sau erori tipografice. S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. nu furnizeaza nici o garantie cu privire la utilizare, validitate, exactitate, caracter actual sau fiabilitate a acestui site web sau a oricarei informatii publicate pe acest site web sau cu privire la rezultatul utilizarii, indiferent de forma informatiei respective.

LIMITAREA RASPUNDERII

Utilizarea acestui site web se face pe propria raspundere. In nicio imprejurare S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. sau oricare reprezentant nu poate fi facut responsabil de orice pierdere sau dauna directa sau indirecta provocata de accesul la site sau legata de acces, de utilizarea sau lipsa aptitudinii de utilizare a acestui site web sau de increderea dumneavoastra fata de informatiile furnizate pe acest site. S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. nu poate fi facut responsabil de erorile sau omisiunile posibile din continutul acestui site.
Aceasta se aplica la orice referinta la produsele sau serviciile furnizate de S.C. SPORT PSY 1 S.R.L. Aceasta limitare se aplica tuturor acestor pierderi si daune de orice fel fie ele directe sau indirecte, generale, speciale, accidentale, consecutive, exemplare sau altele, inclusiv pierderea de date.

DISPOZITII FINALE

Clientul declara ca a luat la cunostinta despre termenii si conditiile Contractului, de tarifele serviciilor si de clauzele specifice serviciilor si este de acord sa respecte clauzele prezentului Contract.

Pentru orice nelamuriri, in legatura cu utilizarea site-ului, produse si modalitatea de cumparare suntem bucurosi sa va intampinam la contact.sportpsy1@gmail.com.

SportPSY1 utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Pentru mai multe informații te rugăm să accesezi pagina Termeni și condiții, Prelucrarea datelor cu caracter personal și Despre cookies
AM ÎNȚELES